Măsurile pe care le-am aplicat înpotriva COVID-19. Pentru informații click aici! 
Covrig cu vanilie în ciocolată
Covrig cu vanilie în ciocolată

Barbara- Covrigi în ciocolată

RON10.50

Produs fără gluten și lapte.

Cantitate

  • 5-7 zile lucrătoare 5-7 zile lucrătoare
  • 27 RON. Peste 250 RON (TVA inclus) gratis, în limita a 10 Kg. La comenzi cu greutatea de 10 Kg sau mai mult, se percepe o taxă de extra-greutate de 15 RON (TVA inclus), iar la greutate de 20 Kg sau mai mult aceasta va fi 30 de RON (TVA inclus) tarif suplimentar. Se percepe taxă pentru kilometrii su 27 RON. Peste 250 RON (TVA inclus) gratis, în limita a 10 Kg. La comenzi cu greutatea de 10 Kg sau mai mult, se percepe o taxă de extra-greutate de 15 RON (TVA inclus), iar la greutate de 20 Kg sau mai mult aceasta va fi 30 de RON (TVA inclus) tarif suplimentar. Se percepe taxă pentru kilometrii su

Produs fără gluten și lapte.

Ingrediente: amidon de porumb, glazură alimentară cu cacao: 33,5% (zahăr, grăsimi vegetale, praf de cacao degresat, emulgatori: lecitină de soia, acid alimentar: acid citric, aromă: etil vanilină), zahăr cristal, margarină (uleiuri şi grăsimi vegetale, apă, sare, emulgator: mono şi digliceridele acizilor graşi, acid alimentar: acid citric, aromă, colorant: carotine), unt, ouă, făină de orez, grăsime de palmier, făină de porumb, fulgi de cartofi (praf de cartofi, emulgator: mono şi digliceridele acizilor graşi, stabilizator: difosfat disodic, conservanţi: sulfit de sodiu și sulfit acid de sodiu, regulator de aciditate: acid citric), amidon de cartofi, zahăr vanilat (zahăr, aromă: etil vanilină), arome, stabilizatori: gumă xantan, gumă guar, mono şi digliceridele acizilor graşi, fibre de sfeclă de zahăr, sare.

Valori energetice și nutriționale pe 100g produs:
Valoare energetică (kJ/kcal) 2267/540
Proteine (g) 3,1
Glucide (g) 58,9
Lipide (g) 32,8

270

Fișa tehnică

Ambalaj
150g
Fără gluten
Da
Produs din
Produs în UE
A se păstra
A se păstra la loc uscat și răcoros!
Importator şi distribuitor
SC Elkrila SRL, Târgu Mureş
Fără lactoză
Da

Referințe specifice

8 alt produs din aceeași categorie:

Barbara- Biscuiţi cu cremă de cocos

RON9.90

Ingrediente: cremă cocos (ulei de palmier hidrogenat, zahăr pudră, zer lapte degresat, fulgi de cocos, zahăr vanilinat, arome), amidon de porumb, ouă, zahăr, margarină, făină de orez, zahăr vanilinat, făină de porumb, fulgi de cartofi, cacao (1,6%), amidon de cartofi, făină de soia, zer lapte degresat, miere, arome, agent de creştere.

Opinii

Scrieți opinia dvs.

Barbara- Covrigi în ciocolată

Produs fără gluten și lapte.

Scrieți opinia dvs.