Biscuiți cu cacao, cu cremă cacao, cu înveliș parțial de cacao
Biscuiți cu cacao, cu cremă cacao, cu înveliș parțial de cacao
Biscuiți cu cacao, cu cremă cacao, cu înveliș parțial de cacao

Barbara- Biscuiţi cu cremă cacao, animăluţe

RON9.90

Produs fără gluten, fără lapte.

Cantitate

  • 5-7 zile lucrătoare 5-7 zile lucrătoare
  • 27 RON. Peste 250 RON (TVA inclus) gratis, în limita a 10 Kg. La comenzi cu greutatea de 10 Kg sau mai mult, se percepe o taxă de extra-greutate de 15 RON (TVA inclus), iar la greutate de 20 Kg sau mai mult  aceasta va fi 30 de RON (TVA inclus). Se percepe taxă pentru kilometrii suplimentari. 27 RON. Peste 250 RON (TVA inclus) gratis, în limita a 10 Kg. La comenzi cu greutatea de 10 Kg sau mai mult, se percepe o taxă de extra-greutate de 15 RON (TVA inclus), iar la greutate de 20 Kg sau mai mult aceasta va fi 30 de RON (TVA inclus). Se percepe taxă pentru kilometrii suplimentari.

Produs fără gluten, fără lapte.

Ingrediente: Aluat biscuiți: amidon d eporumb, margarină (uleiuri și grăsimi vegetale – palmier, rapiță în proporții variabile, apă, emulgatori – mono și digliceride ale acizilor grași și lecitină de floarea soarelui, reglator de aciditate – acid citric, colorant – beta - caroten, aromă), zahăr, ouă, făină de orez, cacao 4%, făină de porumb, amidon de cartofi, zahăr vanilat (zahăr, etilvanilină), fulgi de cartofi (cartofi deshidratați, emulgatori – mono și digliceride ale acizilor grași, stabilizator – difosfat disodic, conservant – disulfit de sodiu, antioxidant – butil-hidroxi-anisol), stabilizator – gumă xantan, făină de guar, arome, emulgatori – mono și digliceride ale acizilor grași, fibre de sfeclă de zahăr, agent de creștere – carbonat-acid de sodiu, sare, cremă cacao 10% (grăsimi hidrogenate de palmier și cocos,zahăr praf, lapte praf de cocos, mnilinăasă înveliș cacao, zahăr vanilat (zahăr, etilvanilină), arome, praf cacao 5%, înveliș cacao 10% (zahăr, grăsimi vegetale parțial hidrogenate de palmier, praf cacao, emulgator – lecitină de soia, poliricinoleat de poliglicerină, aromă, grăsimi vegetale hidrogenate de palmier.

Valori energetice și nutriționale pe 100g produs:
Energie (kJ/kcal) 2144/510
Proteine (g) 3,7
Lipide (g) 27,3 din care acizi grași saturați 13,2g
Glucide (g) 63 din care zaharuri 21,9g
Sare (g) 0,28

349

Fișa tehnică

Ambalaj
180g
Fără gluten
Da
Produs din
Produs în UE
A se păstra
A se păstra la loc uscat și răcoros!
Importator şi distribuitor
SC Elkrila SRL, Târgu Mureş
PKU
Da
Fără lactoză
Da

Referințe specifice

8 alt produs din aceeași categorie:

Adaugă în coș

Bezgluten Fursecuri cu scorțișoară fără gluten, PKU

RON9.50

Ingrediente: amidon de porumb, margarină (grăsimi vegetale - plamier, rapiță, cocos, ulei parțial hidrogenat de palmier, apă, emulgatori - mono și digliceride ale acizilor grași, lecitine, reglator de aciditate  - acid citric, colorant - annato),  amidon de grâu fără gluten, zahăr, sirop de amidon, fibre de cartofi, agent de îngroșare - gumă guar, scorțișoară, colorant - praf caruba, emulgator - mono și digliceride ale acizilor grași, agent de creștere - carbonat de sodiu.

Opinii

Scrieți opinia dvs.

Barbara- Biscuiţi cu cremă cacao, animăluţe

Produs fără gluten, fără lapte.

Scrieți opinia dvs.