Biscuiți Maria
Biscuiți Maria

Schar- Biscuiți Maria

RON11.50

Biscuiti clasici fara gluten. Produs dietetic indicat in diete fara gluten.

Cantitate

  • 5-7 zile lucrătoare 5-7 zile lucrătoare
  • 27 RON. Peste 250 RON (TVA inclus) gratis, în limita a 10 Kg. La comenzi cu greutatea de 10 Kg sau mai mult, se percepe o taxă de extra-greutate de 15 RON (TVA inclus), iar la greutate de 20 Kg sau mai mult  aceasta va fi 30 de RON (TVA inclus). Se percepe taxă pentru kilometrii suplimentari. 27 RON. Peste 250 RON (TVA inclus) gratis, în limita a 10 Kg. La comenzi cu greutatea de 10 Kg sau mai mult, se percepe o taxă de extra-greutate de 15 RON (TVA inclus), iar la greutate de 20 Kg sau mai mult aceasta va fi 30 de RON (TVA inclus). Se percepe taxă pentru kilometrii suplimentari.

Biscuiti clasici fara gluten. Produs dietetic indicat in diete fara gluten.

Ingrediente: Faina de porumb, margarina vegetala(grasime de palmier,grasime de cacao, apa , ulei de rapita, emulgator, mono si digliceride ai acizilor grasi (E471), arome naturale), faina de porumb, zahar , amidon de tapioca modificat, ou, lapte praf integral sirop de sfecla de zahar, emulgator E-472e, agent de afanare E-503, sare , arome naturale.

Valoare energetică (kJ/kcal) 1991/473
Proteine (g) 1,8
Lipide (g) 16
Glucide (g) 80

138

Fișa tehnică

Ambalaj
125g
Fără gluten
Da
Produs din
Produs în UE
A se păstra
A se păstra la loc uscat și răcoros!
Importator şi distribuitor
SC Elkrila SRL, Târgu Mureş

Referințe specifice

8 alt produs din aceeași categorie:

Adaugă în coș

Bezgluten Biscuiți asortați fără gluten, PKU

RON9.50

Ingrediente: amidon de porumb, margarină (grăsimi vegetale - plamier, rapiță, cocos, ulei parțial hidrogenat de palmier, apă, emulgatori - mono și digliceride ale acizilor grași, lecitine, reglator de aciditate  - acid citric, colorant - annato),  amidon de grâu fără gluten, zahăr, sirop de amidon, fibre de cartofi, agent de îngroșare - gumă guar, colorant - praf caruba, emulgator - mono și digliceride ale acizilor grași, agent de creștere - carbonat de sodiu.

Opinii

Scrieți opinia dvs.

Schar- Biscuiți Maria

Biscuiti clasici fara gluten. Produs dietetic indicat in diete fara gluten.

Scrieți opinia dvs.