Măsurile pe care le-am aplicat înpotriva COVID-19. Pentru informații click aici! 

Bun venit!

Acest site aparține SC Elkrila SRL, Târgu Mureș, CUI: 11191712.

Firma are ca obiect de activitate importul, exportul și distribuția alimentelor dietetice:

  • Fără gluten, pentru persoane cu boală celiacă
  • Fără zahăr, pentru diabetici
  • PKU-cu conținut redus de proteine
  • Fără lapte ,fără oua
about-us

Această activitate am înființat-o din dorința de a asigura un ajutor în alimentația personelor cu diferite intoleranțe alimentare, cum este și cea la gluten.

Am început importul și distribuția produselor fără gluten și a produselor cu conținut redus de proteine (adresat în primul rând bolnavilor cu fenilcetonurie), respectiv a altor tipuri de produse (de exemplu fără zahăr, fără lactoză) în anul 2007, avem un magazin în Târgu-Mureș și livrăm produse pe bază de comandă, prin magazinul nostru online.

Am acordat și acordăm o atenție deosebită calității produselor comercializate de noi, importăm și vindem doar produse certificate fără gluten, respectiv cu conținutul redus de proteine, provenind de la producători/distribuitori de încredere, care la rândul lor respectă cerințele stabilite în acest sens.

Pe lângă activitatea comercială asigurăm consultanță privind produsele pe care le vindem și consilere dietetică, pe bază de programare prealabilă. De asemeni dorim să instruim consumatorii prin workshopurile organizate de noi, să atragem atenția asupra importanței evitării contaminării cu gluten și a altor aspecte importante în alimentația bolnavului cu celiachie sau cu alte nevoi nutriționale speciale.

De ce să ne alegeți?

Pentru că pe lângă faptul că avem o experiență comercială de peste 10 ani, suntem o echipă formată din profesioniști în domeniul sănătății și dieteticii, aspecte esențiale în asigurarea produselor de calitate pentru consumatorii noștri.