Măsurile pe care le-am aplicat înpotriva COVID-19. Pentru informații click aici! 
Măsurile pe care le aplicăm împotrva virusului COVID-19

Măsurile pe care le aplicăm împotrva virusului COVID-19

Stimați clienți,

Dorim sa vă informăm că Dietetika Târgu Mureș monitorizează cu o deosebită atenție evoluția noului coronavirus Covid-19. Având în vedere natura situației și a schimbărilor rapide, asigurarea sănătății și securității angajaților noștri este prioritatea noastră, fiind o condiție necesară pentru continuarea activității noastre pentru a putea sprijini clienții și partenerii noștri.

Măsurile pe care le aplicăm sunt următoarele, până la informări ulterioare:

1. Clienți care au dorința să viziteze magazinul nostru, sunt rugați să favorizeze comenzile online pentru evitarea contactului cu alte persoane.
2. Comenzile online vor fi onorate prin agenții firmei în zonele în care transportăm gratuit și prin firmele de curierat contra cost. 
3. Există posibilitatea de a avea întârzieri în ceea ce privește serviciul nostru de livrare, datorită disponibilității transportatorilor, care respectă impunerile autorităților.

Vom continua să monitorizăm foarte atent situația și vom lua măsuri suplimentare după cum este necesar, în conformitate cu evoluția situației și a instrucțiuniilor guvernamentale obligatorii.

Vă dorim multă sănătate și să trecem cu bine peste această grea încercare.

Cu stimă, Dietetika

All comments

Leave a Reply