Măsurile pe care le-am aplicat înpotriva COVID-19. Pentru informații click aici! 

Bun venit!

Acest site aparține SC Aglutenic SRL, Târgu Mureș, CUI: 38955960.

Firma are ca obiect de activitate importul, exportul și distribuția alimentelor dietetice:

  • Fără gluten, pentru persoane cu boală celiacă
  • Fără zahăr, pentru diabetici
  • PKU-cu conținut redus de proteine
  • Fără lapte ,fără oua
about-us

Această activitate am înființat-o din dorința de a asigura un ajutor în alimentația personelor cu diferite intoleranțe alimentare, cum este și cea la gluten.

Am început importul și distribuția produselor fără gluten și a produselor cu conținut redus de proteine (adresat în primul rând bolnavilor cu fenilcetonurie), respectiv a altor tipuri de produse (de exemplu fără zahăr, fără lactoză) în anul 2007, avem un magazin în Târgu-Mureș și livrăm produse pe bază de comandă, prin magazinul nostru online.

Am acordat și acordăm o atenție deosebită calității produselor comercializate de noi, importăm și vindem doar produse certificate fără gluten, respectiv cu conținutul redus de proteine, provenind de la producători/distribuitori de încredere, care la rândul lor respectă cerințele stabilite în acest sens.

Pe lângă activitatea comercială asigurăm consultanță privind produsele pe care le vindem și consilere dietetică, pe bază de programare prealabilă. De asemeni dorim să instruim consumatorii prin workshopurile organizate de noi, să atragem atenția asupra importanței evitării contaminării cu gluten și a altor aspecte importante în alimentația bolnavului cu celiachie sau cu alte nevoi nutriționale speciale.

De ce să ne alegeți?

Pentru că pe lângă faptul că avem o experiență comercială de peste 10 ani, suntem o echipă formată din profesioniști în domeniul sănătății și dieteticii, aspecte esențiale în asigurarea produselor de calitate pentru consumatorii noștri.

story

Mă numesc Keresztes Bea și sunt nutriționist- dietetician. În 2018 am absolvit la Facultatea de Medicină a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologii Târgu- Mureș, programul de studii de licență de Nutriție și Dietetică. La momentul actual urmez programul de master în Nutriție clinică și comunitară, paralel oferind consiliere dietetică la magazinul Dietetika Tg. Mureș.

De ce am ales Nutriția?

Experiența mea cu „dietele minune" m-a trezit la realitate, iar acest lucru m-a îndemnat la schimbarea stilului de viață și m-a motivat să cercetez mai mult științele nutriției.

Din copilărie m-am confruntat cu obezitatea, iar în disperarea de a scădea în greutate, am urmat toate dietele posibile și imposibile, prin care mi-am complicat și mai mult situația. De aceea vreau să-i conștientizez pe toți cei care se află în situații asemănătoare, că nu există nici o dietă minune care să aibă rezultate sănătoase și de lungă durată.

Unul dintre obiectivele mele este acela de a demasca toate miturile și minciunile legate de „dietele minune". Vreau să îi ajut pe oameni să îndrăgeasca stilul de viață- , gătitul sănătos și să își îmbunătățâțească calitatea vieții.

Programele mele nutriționale se bazează pe regimuri echilibrate și personalizate după gustul și stilul fiecărui individ. Fără excluderi alimentare, fără înfometare, fără restricții. Vei putea mânca suficient încât să nu simți lipsa unui aliment și nici să nu vi se pară că urmați o dietă, totuși o să vedeți săptămânal rezultatele în funcție de obiective.

Dacă sunteți sportiv, vegan, vegetarian, o mămică în devenire/ alăptați, aveți celiachie sau altă intoleranță alimentară, o boală care vă afectează greutatea sau chiar și stilul de viață, dacă vreți să slăbiți/ creșteți în greutate sau pur și simplu vreți să vă îmbunătățiți calitatea vieții, vă aștept cu drag să mă contactați.