Măsurile pe care le-am aplicat înpotriva COVID-19. Pentru informații click aici! 

Üdvözöljük a Weblapunkkon!

A weblap a marosvásárhelyi SC Elkrila SRL tulajdonát képezi. A cég adatai: CUI: 11191712, Marosvásárhely

A cég fő tevékenysége a dietetikus termékek importja, exportja és forgalmazása:

  • Gluténmentes termékek, a lisztérzékenységben szenvedőknek
  • Cukormentes termékek, a cukorbetegségben szenvedőknek
  • PKU termékek, vagy alacsony fehérje tartalmú termékek
  • Tej és tojás nélküli termékek
about-us

Tevékenységünk elkezdésben célunk az volt, hogy a különféle ételintoleranciával élő személyek részére, mint például a lisztérzékenység, biztosítani tudjuk a minőségi táplálékokhoz való hozzáférést.

A gluténmentes, fehérjeszegény (elsősorban fenilketonuriások számára), valamint más diétás termékek (cukormentes, laktózmentes) forgalmazását 2007-ben kezdtük, Marosvásárhelyen van egy boltunk, valamint online-rendelés alapján webáruházunkból bárhova eljuttajuk termékeinket.

Elsődleges számunkra az átalunk forgalmazott termékek minősége, kizárólag vizsgálatokkal igazolt gluténmentes, fehérjeszegény termékeket forgalmazunk, melyek megbízható gyártóktól, viszonteladóktól származnak, akik betartják az élelmiszerbiztonsági előírásokat.

A kereskedelmi tevékenységünk mellett, termékeinkkel valamint diétás táplálkozással kapcsolatos tánácsadást is biztosítunk. Dietetikus munkatársunk is van. Az általunk megrendezett workshopok célja, felhívni fogyasztóink figyelmét a gluténszennyezés veszélyeire, elkerülésére, valamint egyéb hasznos ismeretek gazdagítása, tálplákozásukat illetően.

Miért minket válasszanak?

Mert a több mint 10 éves kereskedelmi tapasztalat mellett, csapatunk jól képzett szakemberekből tevődik össze, ami nélkülözhetetlen egy megfelelő speciális étrend biztosításában.