![](https://dietetika.ro/918-large_default/glutenix-faina-pentru-paine-neagra.jpg)
![](https://dietetika.ro/918-home_default/glutenix-faina-pentru-paine-neagra.jpg)
Recomandare de utilizare: pâine de 900g: 500g amestec pentru copt, 20g drojdie proaspătă, 470ml apă călduță, 12g sare.
Aparat de copt pâine: un program rapid (aprox 1,5 ore).
Cuptor tradițional: mestecați timp de câteva minute ingredientele cu mixer manual timp de 2-3 minute.
Ingrediente: amidon de grâu fără gluten, dextroză, fibre de cartofi, făină de orez, fibre de mere, stabilizator (gumă guar), fibre de grâu fără gluten, condimente pentru pâine (coriandru, chimen, fenicul, sămânță de muștar, anason), substanță de ingroșare (bicarbonat de sodiu), corector de aciditate (acid ascorbic).
Recomandare de utilizare: pâine de 900g: 500g amestec pentru copt, 20g drojdie proaspătă, 470ml apă călduță, 12g sare.
Aparat de copt pâine: un program rapid (aprox 1,5 ore).
Cuptor tradițional: mestecați timp de câteva minute ingredientele cu mixer manual timp de 2-3 minute.
Valoare nutritiva pentru 100 g produs: | |
Energie | (kJ/kcal) 1441/339 |
Proteine | (g) 0,7 |
Lipide | (g) 0,6 |
Glucide | (g) 82,76 |