Haas - Praf budincă 40 gr
Produs fără gluten.
5-7 zile lucrătoare
29 RON. Peste 300 RON (TVA inclus) gratis, în limita a 10 Kg. La comenzi cu greutatea de 10 Kg sau mai mult, se percepe o taxă de extra-greutate de 15 RON (TVA inclus), iar la greutate de 20 Kg sau mai mult aceasta va fi 30 de RON (TVA inclus) tarif suplimentar.
Ingrediente: Amidon de porumb, Arome de fructe.
Coloranți:
- în produsul cu aromă de punch: carmin
- în produsul cu aromă de vanilie: caroteni
- în produsul cu aromă ciocolată: pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi
- în produsul cu aromă de căpșună: carmine
Valoare nutritivă medie per 100g de produs (cu aromă de punch): | |
Energie | 1470 kJ/346 kcal |
Grăsimi | 0 g |
din care acizi grași saturați | 0 g |
Carbohidrați | 85,9 g |
din care zahăruri | <0,5 g |
din care lactoză | <0,1 g |
Proteine | 0,5 g |
Sare | 0,07 g |
Valoare nutritivă medie per 100g de produs (cu aromă de vanilie și tort rușesc): | |
Energie | 1472 kJ/346 kcal |
Grăsimi | 0,1 g |
din care acizi grași saturați | 0,1 g |
Carbohidrați | 86 g |
din care zahăruri | 0,1 g |
Proteine | 0,5 g |
Sare | 0 g |
Valoare nutritivă medie per 100g de produs (cu aromă de cocos): | |
Energie | 1471 kJ/346 kcal |
Grăsimi | 0 g |
din care acizi grași saturați | 0 g |
Carbohidrați | 86 g |
din care zahăruri | <0,5 g |
din care lactoză | <0,1 g |
Proteine | 0,5 g |
Sare | 0,01 g |
Valoare nutritivă medie per 100g de produs (cu aromă de ciocolată): | |
Energie | 1444 kJ/340 kcal |
Grăsimi | 1,2 g |
din care acizi grași saturați | 0,7 g |
Carbohidrați | 77,2 g |
din care zahăruri | 0,1 g |
din care lactoză | <0,1 g |
Proteine | 3,1 g |
Sare | <0,01 g |
Valoare nutritivă medie per 100g de produs (cu aromă de căpșună): | |
Energie | 1469 kJ/346 kcal |
Grăsimi | 0 g |
din care acizi grași saturați | 0 g |
Carbohidrați | 85 g |
din care zahăruri | <0,5 g |
din care lactoză | <0,1 g |
Proteine | 0,5 g |
Sare | <0,01 g |
Mod de preparare:
Conținutul pungii este suficient pentru 1/2 litru de lapte = 4 porții. Se poate prepara în 3-4 minute. Amestecați conținutul pungii cu 5 dkg de zahăr (aprox. 3 linguri) și 8 linguri de 1/2 litru de lapte până nu se formează cocoloașe. Adăugați restul de lapte și aduceți totul la fiert amestecând continul. Se toarnă budinca în forme care au fost clătite cu apă rece și se lasă să se răcească. Odată ce budinca s-a solidificat, poate fi mâncată imediat.
Pudra de budincă poate fi folosită și pentru a face o cremă delicioasă! În acest caz, fierbeți praful de budincă cu doar 3 dl de lapte. Adăugați 5 dkg de unt și 1 gălbenuș de ou în budinca răcită, care au fost amestecate în prealabil până devine spumos. Crema astfel preparată este potrivită pentru umplerea prăjiturilor și a produselor de patiserie, dar poate fi consumată și singură.
S-ar putea să-ți placă