Măsurile pe care le-am aplicat înpotriva COVID-19. Pentru informații click aici! 
COVID-19 vírussal kapcsolatos intézkedéseink

COVID-19 vírussal kapcsolatos intézkedéseink

Kedves vásárlóink!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Marosvásárhelyi Dietetika nagy figyelmet fordít az új Covid-19 koronavírus terjedésére és az ezzel kapcsolatos hírekre. Tekintettel a helyzet jellegére és a gyors változásokra, munkavállalóink és vásárlóink ​​egészségének és biztonságának biztosítása kiemelt fontosságú, így tehát tevékenységünk folytatásának érdekében bizonyos változtatásokat kell eszközölnünk, partnereink és vásárlóink védelme érdekében. 

Az általunk alkalmazott változások a következők:

1. Kérjük, hogy a személyes vásárlás helyett lehetőleg válasszák az online rendeléseket, ezzel elkerülve a másokkal való kapcsolat létrejöttét. 
2. Az online megrendeléseket cégünk alkalmazottai szállítják ki bizonyos területekre ingyen, más területekre pedig a futár cégek segítségével térítés ellenében.
3. A kialakult helyzet miatt késések és készlet kiesések léphetnek fel, tekintettel arra, hogy a hatósági előírások nehezítik az áru szállítását. 

A továbbiakban is nagy figyelemmel fogjuk követni a helyzet alakulását, valamint a hatóságok előírásait és esetleges változásokról időben értesítjük Önöket.

Mindenkinek jó egészséget kívánunk és kitartást ezekben a nehéz időkben. 

Tisztelettel, Dietetika Marosvásárhely

All comments

Leave a Reply