Măsurile pe care le-am aplicat înpotriva COVID-19. Pentru informații click aici! 

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SĂ CITEȘTI ȘI SĂ ACCEPȚI ACESTI TERMENI ȘI CONDIȚII ÎN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CĂ EȘTI DE ACORD CU ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII!

Act. 1.

Site-ul dietetika.ro este un site comercial, proprietate a SC Elkrila SRL. Toate informațiile conținute în acest site sunt proprietatea SC Elkrila SRL. Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea de produse de pe site-ul dietetika.ro, implică acceptarea termenilor și a condițiilor detaliate mai jos.

Act. 2.

Accesarea site-ului dietetika.ro, folosirea informațiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, cumpărarea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate SC Elkrila SRL se realizeaza în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de la SC Elkrila SRL în modalitate electronică, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site.

Act. 3.

SC Elkrila SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe site-ul dietetika.ro și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde sau de a exploata site-ul in orice altă manieră, fără acordul scris al SC Elkrila SRL.

Act. 4.

Pe site-ul dietetika.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitațile care survin prin accesarea contului si a parolei personale.

Act. 5.

Firma SC Elkrila SRL nu poate fi făcuta responsabilă pentru acțiunile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea si confidențialitatea contului și parolei sale.

Act. 6.

Imaginile produselor afisate pe site pot să difere de cel primit de client. (Imaginea ambalajelor aflate pe pagina noastră pot suporta mici modificări din partea producătorilor.) Imaginile existente pe site sunt doar ilustrații, în realitate pot diferi.

Act. 7.

Prețurile produselor nu conțin costurile de transport și ramburs, achitarea acestora este datoria clientului. Integritatea coletului este responsabilitatea firmei de transport. În cazuri rare valoarea transportului poate suporta modificări.

Act. 8.

Securitatea datelor personale si a informatiilor:

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către SC ELKRILA SRL, prin site-ul www.dietetika.ro pentru scopul de a cumpăra și vinde produsele existente pe site. Informațiile din contul de înregistrare, precum și datele din formularul de comandă, cât și datele personale din Facebook vor fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, precum și pentru transmiterea de informări despre eventualele promoții. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat.

SC ELKRILA SRL prin site-ul www.dietetika.ro nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

Scopul colectării datelor este doar de preluare și livrare a comenzilor online. Datele personale ale cumpărătorului sunt necesare în vederea facturării și livrării comenzilor clienților. Refuzul de a furniza aceste date determina imposibilitatea onorării comenzii către cumpărător.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de catre operator și sunt comunicate doar serviciilor de curierat și Posta Română (nume, prenume, adresă, telefon) în scopul livrării comenzilor din țară. Trimiterea unor e-mail-uri de comunicări comerciale de către SC ELKRILA SRL prin site-ul www.dietetika.ro către clienți nu este considerată „spam” dacă există consimțământul destinatarului.

Destinatarul comunicărilor comerciale are dreptul oricând de a-și revoca consimțământul de a primi asemenea comunicări prin simpla notificare a SC ELKRILA SRL la adresa: contact@dietetika.ro.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, sau dacă aveți nelămuriri sau înrebări, vă rugam să ne informați cât mai curand posibil în scris la adresa de e-mail contact@dietetika.ro sau prin telefon la nr. de (0786) 451-277 / (0722) 283-310 / (0721) 279-450.

Firma SC ELKRILA SRL prin aceasta vă mulțumește de înțelegere și vă așteaptă în continuare cu noi comenzi.

Act. 9.

Clientul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile de mai sus. Utilizarea Serviciului de câtre client implică acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții.

În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai sus, vă rugăm să nu folosiți acest site!