Măsurile pe care le-am aplicat înpotriva COVID-19. Pentru informații click aici! 

Termékek listája SzilaS Food márka szerint

A Szilasfood kft 1991-ben alakult. Az alapítók mint a Szilasmenti mgtsz. élelmiszer főágazatának dolgozói felismerték, hogy a felelőtlen gazdálkodás miatt csődbe juttatott szövetkezet nem képes az egyébként nyereséges főágazat működését garantálni. 

A Szilasfood kft 1991-ben alakult. Az alapítók mint a Szilasmenti mgtsz. élelmiszer főágazatának dolgozói felismerték, hogy a felelőtlen gazdálkodás miatt csődbe juttatott szövetkezet nem képes az egyébként nyereséges főágazat működését garantálni. Élve az akkori törvény adta lehetőségekkel és kedvezményekkel a főágazat dolgozóival együtt kft-t alapítottak, és az anyaszövetkezettel egyezséget kötve, majd később tagokként kiválva a szövetkezetből kft-ként folytatták tovább a tevékenységüket. Az akkori konzervatív kormány kedvezményes hitellel támogatta azokat a cégeket, melyek a csődbe jutott gazdálkodó egységek vagyontárgyait hasznosították. Élve ezzel a lehetőséggel megvásárolták azon vagyontárgyakat/gépeket és épületet/ az anyaszövetkezettől, melyeket addig főágazatként használtak.

A felvett hitel infrastrukturálisan is megalapozta egy későbbre tervezett forgalom növekedését A Társaságunk árbevétele az indulás évében 228 millió Ft volt, amely a 2010-es évben megközelítette a 2.600 millió Ft-ot úgy, hogy az EU-s csatlakozásunk után jó pár terméknél árcsökkenés következett be. 

2004 évben saját forrásból további 1.372 négyzetméter tároló és raktárterületet építettünk, amit 2010-ben további 500 négyzetméterrel növeltünk. Az indulástól napjainkig a dolgozó létszám nem növekedett, csak a nyugdíjba vonuló dolgozókat pótoltuk új emberekkel, ugyanakkor az árbevételünket tizenháromszorosára növeltük. Az alapító tulajdonosok 2006-ban az ügyvezetői jogokat gyermekeikre ruházták át, megtartván tulajdonosi szerepüket. 

Napjainkban több mint 200 féle gyártói és sajátmárkás terméket állítunk elő. Vezető márkánk a Lucullus termékcsalád. A háziasszonyok konyhájában használatos alapfűszerektől az egzotikus fűszerekig, minden megtalálható a termékpalettán. A változatos ételek főzéséhez fantasztikus fűszersókat fejlesztettünk ki, a nyári grillpartikra gyorspácokat és salátaönteteket ajánlunk. A nyári gyümölcsök zamatos ízét dzsemfixálóikkal tehetik el télire vásárlók.

Stratégiánk: jó minőség, elérhető ár, megbízható beszállítói kör, saját erőből történő finanszírozás, megbízható kereskedelmi partnerek egészséges szimbiózisa. 

Elnézést a kellemetlenségért.

Keresse meg újra azt, amit keres